Потребителят има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Потребителя и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • цената, която Потребителят следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

За да упражни това право, Потребителят трябва да уведоми „Бебе Донна“ЕООД за решението си да се откаже от договора като се свърже с нас в рамките на 48 часа от получаване на стоката, за да можем да обсъдим връщането. Можете да използвате нашата форма за контакти или нашия имейл: info@lovedbebe.com като посочите номера на вашата поръчка, както и естеството на проблема.

Потребителят има право в срок не по-дълъг от 14 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адреса, от който са му изпратени същите за негова сметка. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

 

Връщането се допуска при следните условия:

  • стоката е върната до адреса, от който е получена, в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа точна банкова сметка на Потребителя, на която да бъде възстановена заплатената от Потребителя сума за стоката;
  • стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „Бебе Донна“ЕООД- фактура, касов бон.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, търговецът възстановява на Потребителят платената сума в срок до 30 дни от датата, на която Потребителят е упражнил правото си на връщане на стоката.

„Бебе Донна“ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

При възникнали въпроси, моля да се свържете с нас:

„Бебе Донна“ ЕООД

info@lovedbebe.com

+359 877 131201