Доставката на закупени продукти от магазина се извършва от куриерска фирма Булпост до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма на територията на Република България.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от деня на поръчката. При забавяне на доставката поради извънредни обстоятелства, ще бъдете информирани чрез и-мейл или други предоставени от Вас средства за комуникация. Ако даден продукт не е в наличност, ще бъдете уведомени и ще ви бъде възстановена пълната сума.

Относно доставка извън територията на Република България, моля, пишете ни на info@lovedbebe.com.

Заплащането на продуктите се извършва чрез услугата Наложен платеж на куриерска фирма Булпост, в брой, при получаване на доставката. Цената на доставката се калкулира отделно от цената на продукта от Магазина по време на оформянето на поръчката и преди нейното финализиране. Цена за доставка за цялата страна – 5 лв. . Безплатнa – над 250лв.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. При предаване на стоката, Потребителя или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема доставката на стоката и е на посочения от клиента адрес.

В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.