Lovedbebe Новини

Ние и BIBS!💕

Не съм срещала много бебета, които да не са искали биберон, но моята дъщеря беше едно от тях. Не е като да не съм пробвала с всякакви модели, но тя просто ги отказваше. Може би щеше да е добре за нея, да се чувства по-спокойна, защото тя си поплакваше доста, но няма как да зная, тъй като вече го минахме този период. Спомням си как един ден разглеждах профила на известна австралийска блогърка-майка и тогава забелязах BIBS.💕Уоу! Наистина бях впечатлена. Не само от различните им пастелни цветове, но също и от естествените материали, от които са направени. 

BIBS са датска компания с дългогодишен опит в индустрията, които се грижат не само за нашите деца, но и бъдещето им. Те се фокусират върху опазването на околната среда като използват само естествени материали при производстовото на своите продукти.

През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Цветовете им са уникални, качеството и функционалността им са безупречни, а дизайнът – неповторим.

BIBS са залъгалки от естествен каучук, с форма на череша. Те са специално разработени за успокояване на бебето като в същото време поддържат и стимулират естествения инстинкт на всяко бебе от сукане. Черешовидната (кръгла) форма и размерът на биберона напомнят на майчината гърда повече от всеки друг вид залъгалки. Биберонът е изработен от 100% естествен латекс, без вредни добавки, който е издръжлив, еластичен и мек като кадифе. Щитът представлява полипропилен (PP), който е здрав и лек. Той е леко извит навън и оборудван  с въздушни отвори и защитна дръжка за по-голяма сигурност. Формата и материала ,от които е изработен всеки един биберон на BIBS, улесняват бебето да го изтласква с лекота от лицето и да не дразнят нежната бебешка кожа.

Наистина съжалявам, че не ги открих по-рано. По време на проучването им, събрах много положителни отзиви за деца, които са отказвали всякакви модели биберони, но са приемали BIBS.

А защо не ги пробвате и Вие?!😊

Може да разгледате всички цветове и размери тук: https://lovedbebe.com/биберони-bibs/

xo xo

Lovedbebe