Lovedbebe Новини

OOH NOO…… КАКЪВ БРАНД!

Обещали сме, че ще Ви представяме само най-добрите и качествени детски играчки, аксесоари и декорации на брандове от цял свят. Затова искаме да започнем с един, който не само ни “грабна окото”, но и сърцата. Признаваме си – беше любов от пръв поглед!

Повече от щастливи сме да предлагаме един от любимите ни брандове за детски стоки – Ooh Noo!Техните играчки и текстил са просто спиращи дъха…

https://lovedbebe.com/porachka/?filter_brand=ooh-noo

 

Идеята се заражда, когато един от дизайнерите им става майка. Тя е търсила най-доброто за своите деца и го е съчетала в собствените си дизайни. Спалните комплекти са направени от естествени материи, които могат да се изпират и сушат до безкрай. Ще забележите с времето, че ще започнат да добиват търсеният от дизайнерката ефект – леко избледнели, по-меки и изключително приятни за ползване. 

Признаваме, че ни спечелиха с изчистената си линия, семплия и оригинален дизайн и търсената ретро нотка. Всеки един модел, създаден от тях се тества първо в техните домове и само най-издръжливите стигат до нас. 

Те са уникални, не само защото повечето им продукти се произвеждат в ограничени количества, а някои дори са с предварителна заявка, но и защото всеки един от тях е ръчно направен в Европа.

Затова не губете врене, а се гмурнете в техните изключителни неща, направени с много любов и ентусиазъм.

П.С. Обещаваме, че ще се опитваме да предлагаме възможно най-голямa гама от техните продукти в нашия онлайн магазин.

xo xo, 

Lovedbebe